Rowa Druk & Media

UW MEDIABEDRIJF MET EEN PERSOONLIJK TINTJE

Rowa Druk & Media vindt haar oorsprong in Breezand. Na diverse uitbreidingen en twee verhuizingen staat ons huidige bedrijfspand aan de Molenvaart. We hebben alles in huis als het gaat om drukwerk en andere media. Een reeks brochures ontwerpen en drukken of een auto beletteren? Bij ons is het allemaal te vinden onder één dak. Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialiteit en met elkaar zorgt ons team voor het beste resultaat.

Drukwerk, een website, een reclamebord: een mix van communicatiemiddelen versterkt de zichtbaarheid van u en uw bedrijf. Dan is het prettig dat u voor al deze middelen terecht kunt bij een en dezelfde partner. Om voortdurend aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen en om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, investeren we continu in nieuwe apparatuur. Op die manier bent u steeds verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Vormgeving en drukwerk
Onder vormgeving verstaan we het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en de toepassing hiervan op bijvoorbeeld drukwerk. Bij zakelijk drukwerk gaat het vaak om briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en andere middelen waar de huisstijl van uw bedrijf op terugkomt. Maar ook als particuliere klant kunt u bij ons terecht, voor uitnodigingen, geboortekaartjes en ander drukwerk.

Sign
De term sign beslaat een brede categorie presentatie- en reclamemiddelen. We helpen u graag met de aankleding van de entree en het interieur van het bedrijfspand. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan beursmaterialen, met onder andere pop-upwanden en rolbanners.

Webdesign
Onze medewerkers op de webafdeling kennen de digitale wereld. Zij vertalen uw wensen en ideeën naar een nieuwe website of een vernieuwde website. Daarbij kan de combinatie met social media uw digitale presentatie nog meer kracht geven.  Indien gewenst leggen we ook domeinnamen vast en we kunnen we de hosting van uw website verzorgen.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.