DecoLight®


DecoLight® is een LED verlicht paneel van 59,5 x 59,5 cm* geschikt voor standaard systeem plafonds. Door dit paneel met een passende afbeelding in een systeemplafond te plaatsen creëer je een bijzondere lichtbeleving.

Een speciale oppervlaktebewerking geeft de LED-panelen een mooie, krachtige en egale lichtverdeling en zorgt voor een zeer laag energieverbruik. Het DecoLight® systeem maakt het mogelijk, de afbeelding naderhand eenvoudig te verwisselen. DecoLight® LED-panelen geven een heldere daglichtkleur.

Daglicht

DecoLight® is de ideale oplossing voor een tekort aan daglicht binnen bedrijven en instellingen. De kleurtemperatuur van de LED-panelen komt overeen met daglicht. Hierdoor scheppen de verlichte panelen niet alleen sfeer, ze geven ook de nodige ‘boost’ op sportschool of werkvloer.

Ambiance
De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer illusies, geometrische patronen, plafondschilderingen of mozaïeken. Neem bijvoorbeeld een mooie afbeelding van een helderblauwe hemel voor meer ruimtelijk gevoel en daglichtervaring. Kies uit onze fotodatabase of gebruik uw eigen afbeelding, logo, etc.

Receptie
De eerste indruk is het belangrijkst. Stelt u zich voor wat een bezoeker ervaart als hij op deze manier wordt ontvangen. De kans is groot dat het een bijzondere herinnering bij uw bezoeker achterlaat.

Attentie, attentie!
Extra attentiewaarde in een showroom? Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Licht uw product uit met een zorgvuldig uitgekozen verlichte afbeelding. Hierdoor wordt de aandacht van uw klant op het product gevestigd.

Verlichting
Rustgevende beelden en kleuren kunnen zorg en pijn verlichten. Kille ruimtes worden omgetoverd tot vriendelijke en levendige kamers. Bovendien worden de energiezuinige DecoLight® panelen niet warm en is de polycarbonaat beschermplaat slagvast.