Webdesign

Uw website verdient zichzelf terug!

Een website is een belangrijk onderdeel van uw huisstijl

Het is uw digitale visitekaartje en brochure tegelijk. Belangrijk is dat de inhoud en uitstraling van uw website up to date is en blijft, zodat de bezoeker van uw site actie onderneemt, zoals contact opnemen of een bestelling plaatsen.

In ons product- en dienstenaanbod is al jarenlang het ontwikkelen en bijhouden van websites opgenomen.

Frank is uw uitvoerder, Rowa Druk & Media uw partner in zaken
Frank Aggenbach heeft na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum nog twee jaar vormgeving gestudeerd aan de Kunstacademie. Hij ontwerpt duidelijke, functionele en aantrekkelijke websites, wel of niet interactief en met of zonder CMS, formulieren, fotoalbum en integratie van social media. Alle websites worden standaard gemaakt, zodat deze ook op tablets en smartphones goed geopend kunnen worden. Ook kan Frank een zakelijke Facebook-pagina voor u opzetten.

Laat het geld niet door uw vingers glippen
De praktijk wijst uit dat een ondernemer geen of weinig tijd heeft of neemt om zijn eigen website goed te onderhouden. Wij nemen die taak graag van u over, ook als de site niet door Rowa is gebouwd. Wij controleren uw site, geven adviezen, voeren de wijzigingen door en passen deze aan daar waar nodig. Rowa heeft hiervoor een urenkaart ontwikkeld. U koopt werkuren tegen 10% of 15% korting, hoe meer uren hoe hoger de korting. Met deze urenkaart kunt u al uw (kleine) verzoeken rondom het up to date houden van uw site laten uitvoeren. Rowa houdt de stand bij en geeft u een seintje als de werkuren zijn opgebruikt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.