Stickers

Stickers monomeer (verwijderbaar)

Deze stickers worden gebruikt voor acties die tot maximaal 8 maanden duren.
Dit materiaal is wat goedkoper waardoor het minder lang mee gaat. De maximale breedte van de stickers uit 1 deel bedraagt 158 cm, grotere stickers worden in delen geleverd. De stickers kunnen in contour gesneden worden.

Stickers polymeer (permanent hechtend)

deze stickers zijn van een hogere kwaliteit en worden gebruikt voor langdurige acties.
De maximale breedte van de stickers uit 1 deel bedraagt 158 cm, grotere stickers worden in delen geleverd. Ook polymeer stickers kunnen in contour gesneden worden.

 

Stickers transparant permanent hechtend

De maximale breedte van de stickers uit 1 deel bedraagt 158 cm, grotere stickers worden in delen geleverd. Bij het beplakken van ramen kunnen de stickers aan de binnen- of buitenzijde geplakt worden. Bij het plakken aan de binnenzijde van de ramen wordt de kleur van de sticker iets minder helder, maar het zorgt er daarentegen wel voor dat de sticker niet van buitenaf verwijderd kan worden.

Easydot

Easy-dot removable stickers zijn zeer makkelijk zelf te bevestigen voor bijv. aankondigingen voor evenement op een auto of raam. De maximale breedte van de stickers uit 1 deel bedraagt 135 cm, grotere stickers worden in delen geleverd.

vloerstickers

De vloerstickers worden voorzien van een antisliplaag. Deze eye-catchers worden vaak gebruikt in winkels.

Wees wel voorzichtig met het plakken van vloerstickers op marmer en natuursteen, er kan na het verwijderen van de sticker altijd een lichte (permanente) verkleuring ontstaan.

De maximale printbreedte uit 1 stuk is 135 cm.
De stickers kunnen in contour gesneden worden.